Ponts per la Llibertat

“Animo a tothom que no hi hagi vingut mai, és una experiència increïble, el feedback amb els cotxes et carrega les piles”
Vicenta Serra, voluntària de l’ANC Girona

Els dissabtes 4 d’agost i el 28 de juliol coincidint amb l’inici del mes d’agost s’ha repetit l’acció que ha tingut una gran repercussió, en teniu el vídeo a sota.

El diumenge 15 de juliol coincidint amb l’entrada massiva de turistes per passar les vacances d’estiu, prop de 600 voluntaris de l’ANC van penjar pancartes en una trentena de ponts de l’AP-7 per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats i també la implementació de la República, els missatges estaven en anglès (Catalan Republic i Free Prisoners Politics and Exiles) per facilitar-ne la lectura als turistes que circulaven per aquesta via.

L’acció es repetirà al llarg de tot l’estiu en dies on el trànsit per l’autopista és més intens i hi participen voluntaris de moltes Assemblees Territorials de l’ANC, entre elles la de Girona.

Si t’interessa participar-hi hauries d’apuntar-te a un pont concret a través dels canals de WhatsApp següents:

Pont 1 – Medinyà: https://chat.whatsapp.com/8hzVUo2tMT6GcowceXBUvY
Pont 2 – St. Julià de Ramis: https://chat.whatsapp.com/9ijWNRvbEOiKv4csH4jD7L
Pont 3 – Germans Sàbat / Sant Gregori: https://chat.whatsapp.com/13W3ZXeJ4XIETfMSIGhFCy
Pont 4 – Salt Carrer Major: https://chat.whatsapp.com/GOEBiGhwRvOJzkk0OyGJ2K
Pont 5 – Salt Països Catalans: https://chat.whatsapp.com/7aZeI5bH8TM6CCwjZfIxum
Pont 6 – Espai Gironès: https://chat.whatsapp.com/1JAq3EQfjzSDjVGjTWnZ8v
Pont 7 – Vilablareix: https://chat.whatsapp.com/GV0LJcStpU2AaKMv3EvqaA

En aquests canals s’informarà dels dies concrets en que s’anirà repetint l’acció. Tingues present que no ho fem públic per evitar accions contràries, suposo que s’entén.
Està clar que no passa res si el dia (o dies) assenyalat no pots participar-hi encara que t’hagis apuntat a un canal d’un pont.
Gràcies per la teva col·laboració.

Aquesta acció ha tingut ressò no solament entre els visitants estrangers sinó també en la premsa tal com és pot llegir en la notícia de El Punt Avui del 16 de juliol.