Fes-te soci/simpatitzant

Els socis/sòcies de l’Assemblea Nacional Catalana són els membres de ple dret de l’entitat  i per exercir els seus drets cal que estiguin al corrent de pagament de les quotes:

. General: 5 €/mes
. Jubilats, aturats o estudiants: 3 €/mes
. Familiar (tres o més membres): 11 €/mes

Les quotes es cobraran amb una periodicitat trimestral, semestral o anual segons es desitgi.

També es pot ser simpatitzant de l’ANC (sense pagament de quota).

Per donar-te d’alta, clica al següent enllaç:

Em vull fer soci/sòcia o simpatitzant

Capítol II. Els membres de l’Assemblea Nacional Catalana

Article 4.1. Poden ser membres de l’Assemblea Nacional Catalana totes les persones físiques majors d’edat, independentment del seu origen o nacionalitat i de la seva posició política, ideològica, cultural o social, que es comprometin a treballar per fer possible l’assoliment dels objectius fundacionals. Així doncs, amb la denominació “membres de l’Associació” ens referim a totes les seves persones associades.

Capítol III. Les persones simpatitzants

Article 8.1. Les persones simpatitzants són aquelles persones físiques que se senten compromeses amb les finalitats de l’Associació, tot i que –per les raons que sigui han optat per no causar alta com a membres de l’Associació, o no reuneixen les condicions per ser-ne. Les persones simpatitzants rebran informació de les activitats de l’Associació i podran treballar activament en les accions i activitats que l’Associació promogui.