17A – Presó de Lledoners

El divendres 17 d’agost a les 18.30, coincidint amb l’aniversari dels atemptats gihadistes a Barcelona i Cambrils, l’ANC convoca una concentració a la presó de Lladoners, en un acte propi, per homenatjar les víctimes dels atemptats del 17 d’agost passat. Serà a dos quarts de set de la tarda, i comptarà amb la presència del President de la Generalitat, Quim Torra.

Autobusos

L’ANC Girona conjuntament amb la Fundació Llibreria Les Voltes organitza autobusos per facilitar el desplaçament a la concentració.

  • Lloc de sortida: aparcament del pavelló de Fontajau
  • Hora de concentració: 3/4 de 4 de la tarda
  • Hora de sortida: 4 de la tarda
  • Hora de tornada: en acabar l’acte
  • Preu: 15 €
  • Punts de venda: presencial a la Llibreria Les Voltes i per internet a https://www.lesvoltes.cat/17-a-18/

L’ANC…

L’ANC vol homenatjar també els cossos d’emergències, els bombers i els Mossos d’Esquadra, i hi parlaran entitats i organitzacions de la societat civil, com l’ANC, amb la seva Presidenta, Elisenda Paluzie; d’Òmnium Cultural, amb Marcel Mauri; l’AMI, amb Josep Maria Cervera, i l’ACDC, de la mà de la parella del Conseller Quim Forn, Laura Masvidal.

D’altra banda, l’Assemblea Nacional Catalana ha comunicat que no assistirà als actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost que es faran durant el matí del divendres. En una carta dirigida a l’alcaldessa de Barcelona, la Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, ha reiterat que l’entitat “no participa en actes que comptin amb la presència del rei d’Espanya”.

A la missiva, la Presidenta agraeix la invitació rebuda per part de l’Ajuntament, però referma el compromís de l’ANC de no participar en aquells esdeveniments en què el Cap d’Estat espanyol també hi sigui present.