Pedalem per la independència

Comença una ruta amb bicicleta per a arribar a les presons on hi ha tancats els presos polítics.
La iniciativa Pedalem per la Independència arribarà a les presons de Mas d’Enric, els Lledoners i el Puig de les Basses.

El dimecres 22 d’agost arribarà a Girona el grup Pedalem per la independència que aquest any enllaça les tres presons on hi ha presos polítics catalans per reclamar-ne la seva llibertat i també el retorn dels exiliats.

L’ANC Girona els rebrà, oferint-los una visita guiada per Girona “Llegendes de Girona” i, tot seguit, un sopar per a reposar les forces per seguir amb la seva pedalada.

Notícia publicada a Vilaweb amb data del 20 d’agost de 2108.

Les iniciatives en defensa dels presos polítics catalans es multipliquen de dia en dia. Avui engega la iniciativa ‘Pedalem pels presos polítics’, una proposta que durarà tota la setmana, de dilluns a diumenge. Consisteix en unes rutes pel Principat que tenen com a punt final les presons de Mas d’Enric, els Lledoners i el Puig de les Basses, on hi ha tancats els presoners.

La ruta ha començat avui a Lleida i s’acabarà diumenge a Figueres. L’impulsor, Eduard Sadurní, explica que la iniciativa forma part de les activitats de l’entitat Pedalem per la Independència: ‘La intenció és unir cultura i esport i, a més, fer una reivindicació política’, diu.