Prop de casa

L’Assemblea, amb la col·laboració de la patronal Anem x Feina, posa en marxa el projecte Prop de Casa que neix amb la voluntat de posar en contacte les consumidores i els consumidors amb agrupacions d’autònoms, PIME i cooperatives que hi ha actualment al territori.

Aquesta iniciativa vol ajudar el nostre teixit productiu perquè pugui fer front a la crisi econòmica generada per la COVID-19 i afavorir el consum de proximitat i responsable ambientalment.

Les consumidores i els consumidors poden accedir al web Prop de Casa per conèixer i participar de les iniciatives que s’estan duent a terme en una àrea geogràfica concreta. El funcionament del web és senzill i visual.

Actualment ja comptem amb 90 iniciatives. Aquest és un projecte viu, s’hi poden continuar afegint més agrupacions. Totes aquelles iniciatives que hi hagi actualment i que no constin al web, es poden inscriure a través d’un formulari o si en coneixeu d’altres ens les podeu comunicar a través del correu propdecasa@assemblea.cat.

Anima’t, fes consum de proximitat i dona un cop de mà a les nostres pimes, autònoms, cooperatives, petits comerços… ara més que mai ho necessiten. Moltes gràcies 😉