Jo pago a Catalunya. Fem sobirania fiscal.

Des de l’Assemblea, iniciem una campanya Jo pago a a Catalunya per animar les persones físiques, empreses, entitats, autònoms… a pagar tots els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) en comptes de fer-ho a la hisenda espanyola. Una acció totalment legal.

Al web https://sobiraniafiscal.assemblea.cat hi trobaràs tots els detalls i, properament, des d’Assemblea Girona iniciarem xerrades, reunions, punts informatius… per tal que la campanya sigui un èxit (tal com ho va ser la de Consum Estratègic) emmarcada en el conjunt d’accions Eines de País.

N’anirem informant a través d’aquest web i dels canals informatius habituals d’Assemblea Girona – Girona x la Independència (InformANCgirona, Telegram @ancgirona, xarxes socials…).

D’aquesta manera, empenyem el Govern de la Generalitat a enfortir l’Agència Tributària de Catalunya i així, estarem preparats per afrontar amb més garanties la culminació del procés d’independència quan arribi el moment.

És important que paguem a Catalunya per situar el nostre govern en una posició de força de cara a la ruptura amb l’Estat espanyol.

Avancem cap a la independència fent sobirania fiscal.
#JoPagoACatalunya