11G. Exposició 55 URNES PER LA LLIBERTAT

  • Exposició a la Fundació Fita (2n pis de la Casa de Cultura)
  • De l’11 de gener fins el 15 de febrer
  • Matins de 10 a 2 i tardes de 4 a 8
  • Només de dilluns a divendres

L’exposició 55 URNES PER LA LLIBERTAT mostra el treball d’una cinquantena d’artistes de Catalunya, des del nord al sud, i de França que amb la seva creació volen fer visible aquest crit i el seu compromís amb una societat que afirma pacíficament ,des de fa anys, la seva voluntat de llibertat i que observa astorada la manca de reacció per un fets de gran gravetat.

Cadascun dels artistes disposa d’una de les urnes del referèndum del 1-O i fa la seva creació per tal de realitzar aquesta denúncia. Tots els artistes han mostrat el seu compromís pel dret a la democràcia i pel dret a decidir, i cedeixen el seu treball per a la caixa de solidaritat per ajudar a les famílies dels presos i per a la defensa ciutadana de la democràcia.

INAUGURACIÓ

  • Divendres 11 de gener a les 7 del vespre
Resultat d'imatges de exposició urnes per la llibertat Imatge relacionada Imatge relacionada

ACTES PARAL·LELS

Concert Nova Cançó 2.0
Dissabte 12 de gener a les 7 del vespre a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè. Entrada invertida. Recaptació íntegra per l’ACDC.

Converses amb… David Fernàndez i Vicent Partal
Dilluns 28 de gener a 2/4 de 8 del vespre a l’Auditori Josep Irla (Generalitat de Catalunya).

Concert Improperis
Dijous 14 de febrer a 2/4 de 8 del vespre a l’Auditori Josep Viader (Casa de Cultura). Amb Pascal Comelade, Pere Figueres, Roger Cosme Esteve, Gerard Meloux i Simon de Céret.