El teu lloc és aquí

El teu lloc és aquí!Jordi Sànchez va entrar a la presó perquè era el president de l’Assemblea Nacional Catalana. Ell era perfectament conscient del risc –ens ho havia dit ja al setembre–, sabia que l’Estat utilitzaria totes les formes de repressió que tingués a l’abast per aturar la independència, i que les acusacions falses sobre el 20S tenien una finalitat repressiva: intentar escapçar el lideratge cívic de les associacions. A l’Assemblea creiem que en Jordi és a la presó, i amenaçat amb una condemna de molts anys, per tots nosaltres. Es mereixia un gran acte de suport i homenatge, com els que ja s’han fet per als altres presos polítics, exiliats i represaliats.

S’organitza a Palafrugell, el dissabte 28 de juliol, de les sis de la tarda fins a la una de la nit, un acte concert sopar groc, titulat EL TEU LLOC ÉS AQUÍ, per en Jordi i per tots els altres presos polítics, exiliats i represaliats. En Jordi, fent de president de l’Assemblea, va voltar per tot Catalunya, va fer centenars de quilòmetres i quilòmetres cada setmana, amb una gran implicació personal. Li agradava molt tenir contacte directe amb  la gent de les assemblees territorials, de manera que aquest homenatge es podia haver fet a qualsevol localitat.

  • Dia: dissabte 28 de juliol de 2018
  • Lloc: plaça de Can Mario de Palafrugell (al costat del Museu del Suro)
  • Horari: de les 6 de la tarda a la 1 de la nit
  • Sopar groc: consistent en entrepà de botifarra i beguda al preu de 10 euros el tiquet
  • Gelat groc, fet per l’Ada Parellada.
  • Organització: Assemblea Nacional Catalana i Associació d’Estudis per la Democràcia (associació, legalment constituïda, a iniciativa d’un grup d’amics del Jordi, amb la finalitat immediata de donar-li suport)
  • Web: https://www.elteullocesaqui.cat/

EL TEU LLOC ÉS AQUÍ tindrà un gran cartell de músics i grups; hi haurà parlaments dels amics, els companys i la família; el missatge polític de les primeres autoritats del país; una gran botifarrada, i molta energia positiva davant la injustícia!

En Jordi ens demana que mantinguem el civisme i el somriure. No li fallarem!