16-O. Acampada i actes “Nosaltres acusem”

El cap de setmana 15 i 16 d’octubre tindrà lloc el llançament de la campanya “Nosaltres acusem” amb una acampada de dos dies del Secretariat Nacional de l’Assemblea a la Plaça Catalunya de Barcelona i aquesta acció, cal recordar-ho, es fa coincidint amb el 5è aniversari de l’empresonament dels Jordis per part del Estado Español.

L’acampada estarà restringida, per motius logístics, a un nombre determinat de persones però convidem a tothom a participar, tan dissabte com diumenge als diversos actes que tindran lloc: intervencions dels mateixos represaliats i les famílies, parlaments de defenses i projeccions de vídeos sobre la repressió espanyola… Més endavant informarem de l’horari i les propostes concretes.

A més, al llarg del cap de setmana, es presentarà la petició al Parlament d’una comissió d’investigació de la causa general i el manifest «Nosaltres acusem la justícia espanyola», del qual es pot consultar una síntesi aquí mateix.

Estigues atent a les xarxes, al correu, al nostre Telegram… perquè anirem informant sobre aquesta acció i sobre com hi pots participar activament.