1-O. El Consell de la República ens convoca a l’Arc de Triomf

Després de l’èxit de la Diada en que 700.000 persones vam aplegar-nos per reclamar la independència i vam fer sentir el nostre clam a l’Estat Espanyol però també als polítics i altres actors amb els que volem i desitgem aconseguir plegats la nostra fita.

Per continuar, i incrementar la mobilització ciutadana, el Consell per la República, al cap de pocs dies i acompanyat de totes les entitats independentistes, convoca una manifestació unitària el proper U d’Octubre a les 5 de la tarda a l’Arc de Triomf de Barcelona, quan fa cinc anys de la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, per reivindicar la “victòria” que va suposar l’1-O. La marxa compta amb el suport d’Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), la Intersindical-CSC i també la Cambra de Comerç de Barcelona.

No cal dir que des de l’ANC Girona organitzem autocars per facilitar el desplaçament i aconseguir que la concentració sigui el més massiva possible.

  • Dia: dissabte 1 d’octubre de 2022
  • Lloc: aparcament d’autocars del pavelló de Fontajau
  • Hora: 13.45 (per sortir puntualment a les dues)
  • Preu: 10 €
  • Venda de tiquets: per internet a http://ja.cat/elbusdel1o i presencial cada tarda (de 6 a 8) al nostre local del carrer de Les Olles, 1

La importància d’avui és que hi som tots. Avui volem donar un missatge a la ciutadania que, en l’essencial, estem d’acord.
Hi ha una idea molt clara que compartim: l’1-O va ser un referèndum legal i va guanyar el sí,
i aquest resultat legitima la lluita política per esdevenir un estat independent.

Antoni Castellà
membre del govern del Consell de la República