Xerrada Querellants per la República

El dimecres 6 de juny a les 7 de la tarda al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal els advocats de Querellants per la República informaran sobre la querella col·lectiva interposada contra el magistrat Llarena, la seva situació, les gestions que cal fer… i respondran tots els dubtes que sorgeixin.

Inicialment des de l’ANC Girona s’ha aclarit que la decisió d’incorporar-se a la querella col·lectiva és una decisió individual i que l’ANC com a entitat només ha organitzat la reunió informativa responent a la demanda/inquietud d’alguns dels socis de l’Assemblea.

La reunió informativa s’ha realitzat amb una assistència de públic notable, la sala inicialment s’havia previst per a 50 persones i finalment han pogut escoltar la xerrada més un centenar. Dos dels advocats, en Quico i en Jaume, de Querellants per la República han fet una explicació molt exhaustiva i agradable i han respost posteriorment totes les preguntes i dubtes que el públic els ha plantejat.

Bones sensacions en acabar l’acte i conscients que la querella pot ser (i serà) un granet més de sorra en la construcció del camí cap a la República.