Venda de samarretes, codis QR i estelades

Com cada any comença, el proper dilluns 17 d’agost, la venda de samarretes, codis QR solidaris i estelades de cares al proper 11 de setembre. Aquest any la venda la realitzarem a la plaça Mercaders, just davant del nostre local (carrer de Les Olles, 1) i aquí en pots consultar l’horari.

Recorda que els ingressos de la venda de samarretes permeten a l’ANC no solament organitzar l’11 de Setembre sinó també realitzar molts actes i accions al llarg de l’any.

Aquest any especial, degut a la pandemia covid-19, posem a la venda samarretes però també unes “galetes” amb un codi QR solidari que permetran establir una xarxa solidària arreu del país. L’aportació que es fa en comprar-la (mínim 2 €) es destinarà a entitats socials, culturals, ecològiques… de Catalunya. Pots trobar tota la informació a https://xarxaindependencia.cat.

També encetem una campanya Renovem les estelades perquè cal recordar i tenir molt present que el nostre objectiu, sense oblidar el presos polítics, els exiliats i els represaliats, és la independència de Catalunya. Hem d’aconseguir que Girona torni a estar plena, ben plena d’estelades.

I per tot això necessitem voluntàries i voluntaris que, en torns de dos hores, ens donin un cop de mà a la parada. Si disposes d’alguna estona i t’ofereixes a donar un cop de mà, pots apuntar-te a través del Doodle

  • https://doodle.com/poll/u2356qu34pg7e3nm

O enviant un correu a girona@assemblea.cat si tens problemes de gestió d’aquest aplicatiu. Moltes gràcies 😉