11-S. Samarretes 11S/1O

Una vegada més l’Assemblea posa a la venda la samarreta 11S/1O i, com cada any, cal recordar que dur la samarreta de la Diada és molt més que vestir una simple samarreta més o menys reivindicativa.

Comprant la samarreta estàs ajudant a finançar l’Assemblea, una xarxa de moviment de base, cohesionat i amb força per poder seguir amb la lluita sense treva cap a la independència. Col·labora-hi doncs!

A Girona muntarem una paradeta (eps, necessitem voluntaris, llegeix al final d’aquest article) per vendre-la, ens trobaràs a partir del dilluns 22 d’agost i fins el dissabte 10 de setembre:

  • Lloc: principi de la Rambla (a tocar del Pont de Pedra)
  • Dies: de dilluns a dissabte (del 22 d’agost fins el 10 de setembre)
  • NOU HORARI: de les 11 del fins les 8 del vespre. Al migdia no tanquem

Voluntaris per la paradeta de venda de samarretes 11S/1O

Des de l’Assemblea Girona, tindrem la paradeta oberta durant tres setmanes i per tant necessitem voluntaris que ens ajudeu, et pot apuntar un torn o varis segons la teva disponibilitat i, no pateixis, a la parada sempre hi haurà un membre del Secretariat que et podrà ajudar en tot allò que calgui.

Així doncs si vols aportar el teu granet, o granets, de sorra apunta’t al torn, o torns, que prefereixis a través del següent enllaç:

https://nuvol.assemblea.cat/index.php/apps/polls/s/AKSiUVotrw3I0nje

I si tens qualsevol dubte pots escriure a girona@assemblea.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Gràcies 😉