Samarretes 11-S i 1-O

Aquesta és la samarreta d’aquest Onze de Setembre / U d’Octubre, amb una imatge ben explícita i el lema “Lluitem i guanyem la independència”.

Et volem recordar que per a l’Assemblea la venda de samarretes és MOLT important, perquè ens serveix per poder no solament organitzar la manifestació de la Diada sinó continuar fent al llarg de l’any actes i accions a tot el territori amb el nostre únic objectiu: aconseguir la independència. Col·labora, doncs, (econòmicament) amb l’Assemblea comprant la samarreta.

El dilluns 23 d’agost començarem la venda presencial  (d’11 a 13 i i de 18 a 20), de dilluns a dissabte al nostre local de la plaça Mercaders.

Reserva i compra en línia

ja.cat/samarretes

Aquest any pots reservar i pagar en línia la teva samarreta.
Dos dies hàbils després de fer la reserva (i a partir del 23 d’agost) podràs passar a recollir la comanda al local de l’ANC, al carrer de les Olles, 1 (plaça Mercaders) que estarà obert d’11 a 13 i de 18 a 20 (de dilluns a dissabte).
Les talles (de XS a XXL) i els models (unisex i tirants) són les mateixes que l’any passat i el preu és de 15 euros (adults) i 8 euros (infantil).