11S – Samarretes Objectiu Independència

Aquest any la samarreta 11S Objectiu Independència és de color blau turquesa, té una imatge central d’un estel amb cinc camins que hi conflueixen… un bon símbol de la unitat que tots demanem als nostres polítics i a les nostres institucions!

Hi ha models d’home i de dona amb mànigues, de dona sense mànigues (a 15 €) i també infantils (des d’1 fins a 14 anys a 8 €).

Ja les pots comprar davant la Llibreria Les Voltes en horari comercial: matins de 9 a 2 (dissabte de 10 a 2) i tardes de 4 a 8.

Recorda que de cada venda 6 € estan destinats a finançar la manifestació de la Diada i també la resta d’actes i accions que l’ANC porta a terme durant l’any. Gràcies una vegada més per col·laborar-hi.

Necessitem voluntaris

També com cada any la gran quantitat de samarretes que venem ens obliga a fer una parada i necessitem voluntaris per cobrir els dos torns (matí i tarda) des del dilluns 12 d’agost fins el 10 de setembre.

A cada torn es necessiten 4 voluntaris i cadascú es pot apuntar el dia i torn (un, dos, tres…) que millor li vagi.

Pots fer-ho ja a través del Doodle:

  • https://doodle.com/poll/h5rtxuap4abz2k6s

encara que només hi participis en un torn tothom t’ho agrairà. Si tens problemes per inscriure-t’hi envia un correu a samarretesancgirona@gmail.com indicant els torns i els dies en que pots ajudar.

Anima’t i col·labora-hi!