Mobilitzacions 1 al 3 d’octubre

L’1 i el 3 d’octubre del 2017 vam guanyar el pols a l’Estado: vam fer i vam guanyar el referèndum i, amb la vaga general, vam controlar el territori.

El cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’octubre ho commemorarem i reivindicarem. També denunciarem la brutal repressió de l’Estado Español des d’aquell moment.

1️⃣ d’octubre: a Illa (Rosselló), acte d’homenatge al paper de la Catalunya Nord durant el referèndum d’autodeterminació. Tot seguit, marxa amb vehicles i entrada d’urnes fins a Figueres, on hi haurà concert amb Ginestà i Xavi Sarrià. Adquireix la teva entrada aquí!

2️⃣ d’octubre: 3 marxes a peu arreu dels Països Catalans: Marxa Nord, Marxa Ponent i Marxa Centre. 🚶🏻‍♂️ MARXA NORD – Surt de Sant Julià de Ramis i arriba a Aiguaviva passant per Girona (14 km) – Sortirà a les 8 del matí del Pavelló de Sant Julià de Ramis. – Entrarà a Girona per La Copa a les 9 del matí (t’hi pots afegir). – Abans de la una arribada a Aiguaviva. – D’1 a 2 acte polític a Aiguaviva (entitats, alcaldes, represaliats, música…) – Autocars (gratuïts) de retorn a Girona o Sant Julià de Ramis (imprescindible reserva prèvia!). – Avituallament, autocar escombra i assistència sanitària. – Participa-hi, serem molts i et recomanem que t’hi inscriguis per facilitar-nos la logística, fes-ho a: ja.cat/marxanord Necessitem voluntaris per fer-ho possible, et pots oferir omplint aquest formulari, gràcies.

3️⃣ d’octubre: gran mobilització a Barcelona. Recuperem l’esperit de la més gran aturada de país amb les entitats i sindicats de la Plataforma 3-O.

Més informació a: https://anc.si/1O2021

✊ Lluitem i guanyem la independència, no et quedis a casa! #LluitemIGuanyem #independència #1octubre