Èxit del micromecenatge pels documentals de l’1 d’octubre a Girona

Realització 2 documentals sobre l'1 octubre 2017 a GironaFinalment s’ha aconseguit superar la xifra de 15.000 € necessària per a poder realitzar els documentals sobre l’1 d’octubre a Girona. Donem les gràcies a tots els que heu realitzat alguna aportació perquè això sigui possible.

Des de l’ANC GironaGirona Vota volem deixar constància de l’agressió que les forces policials espanyoles, sota ordres del Govern Espanyol i el vist-i-plau de la classe política espanyola van perpetrar a tots els gironins i gironines durant l’1 d’octubre de 2017.

Aquell dia centenars de milers de gironins i gironines volien dipositar el seu vot al referèndum que el Govern de Catalunya havia organitzat per tal de poder decidir si volíem esdevenir o no un Estat d’Europa.

Aquell dia centenars de milers de gironins i gironines ho vam fer. Però les forces d’ocupació van venir a molts dels punts de votació per reprimir-nos amb violència i intentar que no votéssim. No ho van aconseguir.

L’exemple que la ciutadania va mostrar aquell dia va ser tan extraordinari que des de Girona Vota volem deixar-ne constància amb la realització de dos documentals que detallin pas a pas com vam arribar fins aquell dia i posteriors, a la ciutat de Girona.

El primer dels documentals de caire narratiu dels fets previs i posteriors (fins el 3 d’octubre), com van arribar les urnes, com vam resistir a les escoles, com es va organitzar la gent, com es va comunicar amb tothom perquè tothom sabés el que calia fer, etc.

El segon dels documentals de caire més arxivístic, amb entrevistes als responsables, amb vídeos gravats aquell mateix dia, agafant testimoni dels que des de l’anonimat van fer possible que la ciutadania de Girona votés.

Les recompenses proposades són per animar a la gent a participar i fer viable el doble projecte de documentals. Les recompenses es podran recollir a la seu d’alguna de les entitats de les que forma part Girona Vota (s’especificarà més endavant) i els productes seran els propis de les entitats.
A destacar el Pack USB en què podreu escollir la doble modalitat. Amb un dels documentals o amb els dos.
En el cas de ser una entitat qui vol col·laborar-hi, cal tenir en compte que es podrà posar el logotip als crèdits dels dos documentals, i alhora es pot optar per una projecció en què membres de Girona Vota assistirien per complementar informacions que apareixen referenciades.

Girona Vota és la campanya permanent que des de la Taula per la Independència de Girona s’ha impulsat per gestionar el dia a dia de mobilitzacions, accions, campanyes, etc. relacionats amb l’execució del Referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i, posteriorment, amb les accions que ens han de dur a l’assoliment de la República Catalana efectiva.

En cas de dubte ens podeu contactar a girona@assemblea.cat