19-O. Campanya CAT a la matrícula

Posem-nos tots el CAT a la matrícula, aquest és un petit gest de desobediència que no comporta cap risc i que visualitza una vegada més que som una nació i volem decidir el nostre futur, fins i tot en aspectes tant simples (però importants) com el disseny de la matrícula dels vehicles. Fem-ho tots?

Aquesta campanya és arrel d’una resolució del Ministeri de l’Interior de l’Estat Espanyol en que admet que la llei de trànsit actual tan sols preveu com a infracció que la matrícula presenti “obstacles que impedeixen o dificulten la lectura o la identificació”, sense fer cap mena d’al·lusió al fet de tapar la E.

A partir d’avui mateix pots passar a recollir els adhesius al nostre local i així podràs normalitzar la matrícula del teu vehicle.

Els adhesius te’ls donem gratuïtament però et demanem el compromís ferm d’enganxar-los efectivament a les matrícules del teu vehicle.

També pots trobar aquí mateix un document de descàrrec per presentar al·legacions en cas que es rebi una denúncia (sempre hi ha agents esverats) per dur el CAT a la matrícula —sense impedir que aquesta es llegeixi perfectament— elaborat per la Comissió Jurídica i de Seguretat de l’Assemblea Nacional Catalana.