16M Manifestació a Madrid

T’oferim dues opcions de transport:

  1. Bus d’anada i tornada non-stop, amb servei d’aigua i sucs a 65 € (tornada matinada del diumenge)
  2. Bus + sopar + hotel**** + esmorzar a 125 € (tornada tarda del diumenge).

Informació

  • Venda de tiquets presencial a la Llibreria Les Voltes
  • Venda de tiquets per internet a https://www.lesvoltes.cat
  • Sortides de Fontajau
  • Hora de concentració a les 6 del matí
  • Hora de sortida a 2/4 de 7 del matí
  • Hora i lloc de la manifestació: les 6 de la tarda, d’Atocha a Cibeles

RECORDA…

La manifestació del 16 de febrer de 2019 a Barcelona ha repetit el trajecte de la manifestació que va organitzar la Plataforma pel Dret a Decidir. Va ser el 18 de febrer de 2006! Fa 13 anys!

Aquell dia vam veure que érem molts els que havíem sortit al carrer. I des de llavors, any rere any, no hem parat de créixer.

Totes les nostres manifestacions, totes, han estat pacífiques i d’un civisme exemplar. Hem d’estar-ne molt orgullosos, d’això. Ni un contenidor cremat, ni un paper per terra. Molt, molt orgullosos.

Han passat 13 anys, i no ens podem permetre parar. Hem de ser sempre molts als carrers. Hem d’apel·lar tots els demòcrates, tots -encara que no siguin independentistes- que, com a demòcrates que són, ens ajudin a defensar la nostra causa. Que surtin amb nosaltres als carrers per demanar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, per reclamar respecte pels drets individuals fonamentals.

I si vam anar milers a Brussel·les a donar suport als nostres exiliats, ara anirem milers a Madrid a donar suport als nostres presos polítics, i a les seves famílies. Hem de ser més de 45.000, als carrers de Madrid.

A Madrid ens hi trobarem tots! Som-hi. Donec perficiam. Persistirem. Salut i República.