Local tancat per la crisi del Coronavirus

El nostre local romandrà tancat al públic almenys fins a final del mes de març de 2020. Posteriorment anirem seguint les indicacions i recomanacions del govern i de les autoritats sanitàries.

Des de fa pocs dies ja disposem d’un local amb les condicions que buscàvem: cèntric, planta baixa i en una zona concorreguda.

Està situat al carrer de Les Olles, 1 (cantonada amb carrer  Mercaders), a tocar de la Plaça del Vi i darrera la Rambla de la Llibertat.

Això ens permetrà donar un nou impuls a la nostra Assemblea Territorial així com a tots els actes i accions que anem portant a terme i, evidentment,  millorar l’atenció als socis i simpatitzants.

A partir del dimecres 12 de febrer el local estarà obert de dilluns a divendres de 6 a 8 de la tarda gràcies a la col·laboració dels voluntaris (des d’aquí els ho agraïm!).

Pots passar-hi per informar-te, consultar, proposar, debatre, opinar… per comprar xapes, pins, estel·lades, llaços grocs… també per fer-te soci d’ANC o del Consell x la República… o per reservar plaça als autocars per anar a…

Ara només ens queda acabar-lo d’arreglar per tal de poder-lo inaugurar properament… anunciarem la data i, no cal dir, tothom hi serà benvingut!