28-M. Eleccions municipals: compromisos independentistes

Eleccions municipals del 28 de maig de 2023

El Consell Local de la República de Girona i l’Assemblea Girona hem demanat als alcaldables de Junts, Esquerra Republicana i Guanyem Girona que ens indiquin amb quins d’aquests punts la seva formació política es compromet de manera clara.

Veureu que Junts per Catalunya i Guanyem Girona han contestat  clarament, amb un sí o amb un no, els compromisos que els plantejàvem. Per contra, Esquerra Republicana no els ha volgut contestar i per tant els hem deixat en blanc.

Esperem doncs que el debat (que properament podreu recuperar en aquest web i també a la xarxa) i els compromisos us siguin d’utilitat a l’hora de decidir el vostre vot, independentista, és clar!

D’aquests compromisos de les tres candidatures n’informem després del debat del dimecres 17 de maig, als ciutadans gironins registrats al Consell de la República i als socis de l’ANC Girona. També els fem públics a través de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació en benefici de la transparència i de l’avenç dels processos d’autodeterminació, sobirania i independència de Catalunya.