Exposició Fotogràfica 1O

L’exposició fotogràfica al Centre Cultural La Mercè s’allarga fins el dijous 11 d’octubre, encara hi ets a temps d’anar-hi!

L’Assemblea Territorial a Girona de l’ANC convoca l’Exposició Fotogràfica 1O, en motiu de la primera commemoració d’aquesta data, tan emblemàtica, en la qual el Poble es va conjurar per fer possible la celebració del Referèndum sobre la Independència de Catalunya. Els ciutadans van contribuir a l’obertura de les escoles i centres de votació, al trasllat d’urnes i paperetes, a la defensa de les urnes i vots emesos…Van aportar voluntàriament tot el que calia per ajudar a fer possible el Referèndum i van resistir, de manera no-violenta, a la brutalitat dels atacs de la policia espanyola.

TEMÀTICA

És tot allò que faci referència a aquell dia, també els preparatius del Referèndum. Ens agradaria poder comptar amb imatges de tots els centres de votació de la ciutat de Girona.

PARTICIPACIÓ

És oberta a totes les persones, aficionades o ocasionals de la fotografia, que vulguin mostrar aquell moment de la jornada que tant els va cridar l’atenció.

REQUISITS i PROCEDIMENT
  • Es podran presentar un màxim de 3 fotografies per autor, en B&N o color.
  • La mida de la imatge serà de 20×30 cm o equivalent, si el format és diferent.
  • Darrera de cada obra s’escriurà, amb retolador indeleble -o bé enganxant una etiqueta- el nom de l’autor, el lloc de la fotografia, el correu electrònic i el telèfon de contacte.
  • La fotografia o fotografies (màxim 3) es posaran dins un sobre amb el nom de l’autor i es lliuraran a la Llibreria Les Voltes de Girona (Plaça de Vi, 2) entre els dies 17 i 27 de setembre.
  • Us donaran un comprovant de lliurament i signareu l’acceptació de les condicions.
  • No es retornaran els originals.
EXPOSICIÓ

El conjunt de treballs s’exposaran a l’edifici del Centre Cultural La Mercè (Pujada de la Mercè, 12) entre els dies 1 i 5 d’octubre.

ALTRES
  • Voldríem regalar-vos, editant en format digital, les vostres aportacions a l’exposició, juntament amb les de tots els fotògrafs que hi participin, perquè tingueu un record de l’esdeveniment. Seria el nostre agraïment a la vostra col·laboració.
  • Si voleu, a més de lliurar les fotografies a la Llibreria Les Voltes de Girona, podeu enviar també les imatges en format digital a l’adreça següent:

expofoto.2018@gmail.com