Autocars Manifestació Unitària – 26 octubre

Després de la Sentència al Procés, 100 anys de presó als nostres líders socials i als nostres polítics, hem començat una nova etapa de mobilització permanent fins aconseguir el nostre objectiu. Celebrem l’èxit de les mobilitzacions del dilluns convocades pel Tsunami Democràtic, de les Marxes per la Llibertat, de la Vaga General, dels talls a les vies de comunicació…
I recordem que ens refermen en la noviolència com única estratègia per aconseguir la independència i que la lluita continua i continuarà al carrer.
El proper dissabte 26 d’octubre es convoca

LLIBERTAT

una MANIFESTACIÓ UNITÀRIA (entitats, partits i sindicats) contra la Sentència del Procés (a les 5 de la tarda al carrer Marina).

ANC Girona – Girona x la Independència organitzem autocars per facilitar el desplaçament a Barcelona.

Aquesta és la informació perquè n’estiguis informat i puguis fer-ho saber als teus familiars, amics, coneguts…

 • Dia: Dissabte 26 d’octubre
 • Lloc: Aparcament del Pavelló de Fontajau (Girona)
 • Hora de concentració: 13.00
 • Hora de sortida: 13.30
 • Sortida de Barcelona: 19.30 (a confirmar el mateix dia a l’autobús)
 • Preu: 10 €
 • Venda de tiquets: Només per internet i pagament amb targeta de crèdit a…
https://www.inscriu.me/ca/autocars-26o-anc-girona

Cal tenir en compte:

 1. Per comprar els bitllets heu d’omplir aquest formulari, un per cada persona que vulgueu inscriure (el pagament el fareu al final).
 2. Perquè les inscripcions siguin vàlides, heu de finalitzar el procés correctament fent el pagament amb targeta de crèdit.
 3. Si desitgeu inscriure una família/grup i desitgeu anar tots al mateix autocar cal que realitzeu la inscripció de totes les persones alhora i efectuant un únic pagament al final.
 4. El divendres 25 al vespre o el dissabte 26 a matí es confirmarà (per correu electrònic) el número d’autocar assignat. Estigues atent a la informació que t’enviarem, consulta el correu abans de sortir de casa.