9N – Fem-los reflexionar!

Tsunami Democràtic convoca el 9N a una jornada de desobediència a la Junta Electoral i crida a omplir de 16h a 22h les places del país amb una jornada política, cultural i festiva. Si la repressió de l’Estat no s’atura per la jornada de reflexió, tampoc no s’aturarà la gent. En contra de la repressió i en contra de la mordassa: paraules, ciutadans i cultura en llibertat. Pacíficament, respectuosament, de forma inequívocament noviolenta.

L’objectiu de la convocatòria és fer reflexionar l’Estat, recordar-li que no pot restringir ni limitar el dret a la llibertat d’expressió, ni el dret a la lliure reunió i manifestació. I recordar-li que els conflictes polítics s’han de resoldre políticament: ni policialment, ni judicialment, ni amb amenaces constants a la població. Hi ha una solució democràtica al conflicte, que passa pel diàleg i la negociació: #SpainSitAndTalk.

A Girona i als seus voltants podem fer-los reflexionar…

Al matí…
 • Salt: Hora i lloc per concretar.
  Vermut per reflexionar junts!
 • Quart: A les 12 del migdia a la Plaça Major.
  Llegim per la Llibertat
  Lectura en veu alta de fragments de la darrera intervenció dels nostres presos al judici de la vergonya. Ells són a la presó però nosaltres els deixarem la nostra veu. Porteu els fragments que us agradin i una escala o escalons de cuina perquè als lectors se us senti fort i clar. També podreu llegir textos de Mandela, Gandhi, Luter King o similars: textos a favor de la Pau, la Justícia i la llibertat.
A la tarda…
 • Girona: De 4 de la tarda a 10 del vespre a la Plaça del Vi.
  Lectures de textos i poemes dels presos polítics, exiliats i represaliats
  Nosaltres hi posem els textos, tu hi poses la veu. Amb final musical.
 • Girona: De 4 de la tarda a 10 del vespre a la Plaça 1 d’octubre.
  Pendent de concretar
 • Bescanó: A partir de les 4 de la tarda a la Plaça de les Nacions
  Pícnic Reflexiu
  Amb tallers, jocs, manualitats, murals… Berenar-sopar (cal portar-ho de casa). Frases per  la reflexió, castanyada, cassolada i cançons populars.
 • Sant Julià de Ramis: A les 5 de la tarda a la Plaça 1 d’octubre
  Castanyada Popular
 • Bordils: a les 7 del vespre a la Plaça 1 d’octubre
  Castanyada al Règim del 78
  Commemorarem el 9N 2014. Reflexionarem, desobeirem… Menajrem castanyes i moscatell. Hi haurà micròfon obert. Tindrem caliu per coure el que calgui.