2J Concentració a Estrasburg

Des de Girona x la Independència – ANC Girona conjuntament amb la Fundació Llibreria Les Voltes facilitarem el desplaçament a Estrasburg pel dimarts 2 de juliol, de moment podem oferir la proposta:

  • Autocar + hotel
  • Sortida: Dilluns 1 de juliol a les 7 de la tarda a Fontajau
  • Preu: 180€
  • Venda
  • Planificació: Nit en ruta, arribada pel matí del dimarts 2 de juliol a Estrasburg, concentració al Parlament Europeu (de 8 matí a 7 del vespre), nit a l’hotel, esmorzar (inclòs) i sortida cap a Girona. Arribada a mitja tarda del dimecres 3 de juliol.

Resultat d'imatges de puigdemont comin junquerasEl Consell per la República Catalana ha fet una crida a la mobilització ciutadana perquè el dia 2 de juliol, davant de la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, hi hagi una demostració massiva per:

  • Exigir a l’Estat espanyol que compleixi la resolució del Grup de Treball de Detencions Arbitràries del Consell de Drets Humans de l’ONU que obliga a posar en llibertat immediata els presos polítics catalans, i dictamina que l’autodeterminació és un dret i no un delicte, i per tant les detencions són arbitràries i el judici injust.
  • Reclamar al Parlament Europeu que no permeti l’exclusió dels 3 eurodiputats catalans presos polítics o exiliats, escollits en les eleccions d’aquest passat 26 de maig, que suposaria una degradació democràtica d’Europa i la vulneració dels drets de gairebé 2,3 milions d’electors que representen més del 50% dels vots a Catalunya.

L’Assemblea, com a entitat membre del Consell per la República, just després de l’anunci, va comunicar que hi participarà i formarà part de l’organització. Anirem donant informació conformi es vagi perfilant la mobilització: detalls tècnics, organitzatius, de mobilitat…