25-N. Horitzó 2023-2025: independència

L’Assemblea Nacional Catalana està organitzant el cicle de conferències ‘Horitzó independència: 2023-2025’ a tot Catalunya per donar a conèixer la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista (CNMCI) . La conferència més propera tindrà lloc a:

Divendres 25 de novembre
a 2/4 de 8 del vespre
Auditori de la Coma Cros

(carrer de Sant Antoni, 1. Salt)

En aquest acte hi participaran la Dolors Feliu (presidenta de l’Assemblea), en Joan Puig (editor del diari LaRepública.cat), la Pilar Rahola (periodista) i l’Enric Stern (coordinador de l’assemblea d’Anglaterra).

I abans de continuar et recordem que és molt important al teva participació, la independència la farem entre tota la ciutadania! I t’informem que des d’ara mateix ja et pots inscriure  a la CNMCI a través de la web:

https://assemblea.cat/conferencia/

Aquesta Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista, que tindrà lloc a principis del 2023, fixarà un horitzó i definirà les condicions necessàries per fer efectiva la declaració d’independència, a més d’identificar quins són els compromisos que cal assumir com a moviment per a fer-la realitat.

Un escenari d’aquesta magnitud no es pot improvisar: cal definir col·lectivament quines són les actuacions necessàries a desenvolupar, i per això s’hi inclouran les institucions i la societat civil.

Amb l’horitzó del 2025, l’Assemblea vol conformar una nova aliança civil i institucional, que permeti fer efectiva, desplegar i defensar una declaració d’independència, legitimada pel referèndum de l’1 d’octubre i també per la majoria democràtica independentista votada al Parlament de Catalunya.

Per això, la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista se centrarà en quatre punts:

  • incrementar el suport social i el nivell d’exigència ciutadana sobre la urgència de la independència
  • definir accions per fer efectiva la independència en un horitzó concret
  • dissenyar estratègies i alternatives polítiques en cas que l’actual classe política no assumeixi la necessitat de fer la independència en aquesta legislatura
  • aconseguir un major suport i reconeixement internacional en cas d’una nova declaració d’independència