24-S. Què fem a les properes conteses electorals?

“Ens cal tornar a esperonar el debat, a dinamitzar la comunitat i reprendre la millor tradició de les setmanes prèvies al Primer d’Octubre: incitar aquella ebullició ciutadana que ens va fer guanyadors.”
Vicent Partal

A principi d’estiu en Vicent Partal en una editorial de Vilaweb proposava que arreu del país s’organitzessin debats i tertúlies amb un doble objectiu: tornar a mobilitzar-nos i preveure possibles estratègies de l’independentisme. Així passat l’estiu podíem arribar a l’11S i l’1O en un moment àlgid.

Les territorials de l’Assemblea del Gironès, Òmnium Cultural Gironès, l’ADAC i l’Ateneu 24 de Juny van recollir la proposta i han organitzat pel dissabte 24 de setembre una matinal adreçada a tots els independentistes que, a títol personal, volen aportar el seu parer i consensuar propostes estratègiques d’acció per avançar en l’alliberament nacional, una jornada de reflexió al voltant del que cal o volem fer en les properes eleccions.

Dissabte 24 de setembre
Espai La Pineda (Sant Gregori)
A 2/4 de 10 del matí
Cal inscripció a  http://ja.cat/matinalreflexio

La jornada s’iniciarà amb una intervenció d’en Vicent Partal per tal d’emmarcar la situació política actual i també la pròpia jornada.

Tot seguit els assistents es reuniran en grups de treball (màxim de 20 persones) per tal de posar en comú i debatre propostes concretes que responguin a les tres preguntes:

  • Què proposem als partits i electors per a les properes eleccions municipals?
  • Què proposem als partits i electors per a les eleccions estatals (Congreso i Senado)?
  • Què proposem als partits i electors per a les eleccions al Parlament de Catalunya?

Cada grup de treball tindrà una persona dinamitzadora i un relator, aquest darrer, a final del matí en una nova sessió plenària, posarà en comú amb la resta de grups les propostes que han sorgit i el debat que s’ha generat.

Ordre del dia i horari

  • 09.30 Apertura de Vicent Partal
  • 10.00 Debat per àmbits (local, nacional, estatal) en grups de treball de 20 persones com a màxim
  • 11.15 Pausa- cafè
  • 11.35 Presentació de les propostes consensuades de cada grup
  • 11.50 Tancament de Vicent Partal
  • 12.00 Fi de l’acte

Venen mesos intensos i cal que tinguem clar, tots junts, el que cal fer en cada moment i especialment en les conteses electorals on els partits han de respondre a la voluntat de la ciutadania, és per això molt important la teva participació en aquesta jornada de reflexió.