21S – Jornada Formativa Debat Constituent. Seguretat i Relacions Internacionals

El dissabte 21 de setembre, de 10 a 2 del matí, tindrà lloc al Teatre Municipal de Girona la segona jornada formativa del Debat Constituent.

La temàtica és sobre Seguretat i Relacions Internacionals i és oberta a tothom (al inscripció a www.debatcontituent.cat) i especialment a les persones i entitat que treballen o es dediquen a aquestes temàtiques.

Durant els mesos de setembre i octubre es duran a terme 7 Jornades Formatives per donar eines i coneixements sobre els 7 àmbits temàtics en què s’estructuraran els posteriors debats.

Aquestes jornades es faran a diferents ciutats del país -començant a Tortosa el 14 de setembre i finalitzant a Barcelona el 26 d’octubre- i a cada ciutat es tractarà un àmbit diferent amb ponents experts en cada temàtica. La participació és oberta a tothom i cal inscriure’s a través de la web www.debatconstituent.cat.

A la primera Jornada Formativa del 14 de setembre a Tortosa, a més, es presentaran totes les preguntes que determinaran els temes de tots els Debats Ciutadans.

Pots trobar tota la informació sobre les jornades però també sobre el Debat Constituent (les seves fases, la participació ciutadana, les Enteses, el Fòrum…) a la web www.debatconstituent.cat.