11-S. Diada 11 setembre 2022

“Tornem-hi per vèncer: Independència!”.

Ja s’acosta la Diada de l’Onze de Setembre d’enguany i l’Assemblea Nacional Catalana l’encara amb el lema “Tornem-hi per vèncer: Independència!”

Des de l’assemblea territorial de Girona organitzem autobusos per anar a la manifestació de Barcelona, ja podeu podeu comprar el tiquet al següent enllaç:

http://ja.cat/elbusdel11

S’ha acabat esperar res dels partits, només el poble i la societat civil organitzada podran assolir la independència. La victòria de l’1-O i la majoria independentista al Parlament no es poden malgastar en taules de diàleg amb l’Estat espanyol i trifulgues internes. La samarreta negra acompanya aquest missatge i simbolitza la lluita i la no-rendició, un canvi d’etapa en què la lluita és la protagonista.

Cinc anys de greuges s’afegeixen als tres-cents anys d’intensa repressió política i judicial, de sentències contra l’escola en català, de l’espoli fiscal…, a més de l’espionatge amb Pegasus, vergonyosa baixa inversió de l’Estat en infraestructures o el projecte de llei, dit de memòria històrica, que continua deixant en mans de l’Estat la comissaria dels horrors de Via Laietana.

Tornem la independència al centre de la política i deixem els partits enrere. La força de la gent és l’única que aconseguirà l’alliberament del país. Aquest Onze de Setembre, et demanem que ens acompanyis per reclamar el que hem guanyat democràticament, sense treva.

L’Assemblea Nacional Catalana ja ha presentat el recorregut de la Diada de l’11 de setembre d’enguany, que tornarà a estar centralitzada a Barcelona i serà en moviment. La presentació s’ha dut a terme al Fossar de les Moreres, una localització que reforça la idea de la lluita sense rendició, d’acord amb el lema d’aquesta Diada: “Tornem-hi per vèncer: Independència”. 

La manifestació anirà des de l’Avinguda del Paral·lel, passant pel Moll de la Fusta i el Passeig d’Isabel II fins a l’Avinguda Marquès d’Argentera, per acabar davant de l’Estació de França, on estarà localitzat l’escenari.