11S… tot el que necessites saber

Resultat d'imatges de 11s fem la repúblicaFalten unes poques setmanes i ens hem de començar a bellugar, aquí tens un resum de les actuacions i informacions de l’ANC Girona respecte la manifestació Fem la República Catalana del proper 11 de setembre.

Inscripcions. Ja fa dies que les inscripcions per internet estan obertes, també es pot fer inscripció telefònica (93 655 98 57). No tardis en fer-ho, recorda que per gestionar millor la manifestació es important que tothom s’inscrigui.

Samarretes. Ja es poden comprar a molts llocs. L’ANC Girona conjuntament amb la Fundació Llibreria Les Voltes en venem cada dia en horari comercial a la Llibreria Les Voltes de la plaça del Vi. Hi ha models d’home i de dona amb mànigues i sense al preu de 15 €. També hi ha models infantils (des d’1 fins a 12 anys) al preu de 8 €. Recorda que en comprar-la fas una aportació de 6 € a l’ANC per l’organització de l’11S i molts altres actes/accions que tindran lloc al llarg del curs.

Autobusos. Com cada any l’ANC Girona conjuntament amb la Fundació Llibreria Les Voltes organitzem autobusos per facilitar el desplaçament a la manifestació de l’11S a Barcelona. El preu és de 18 €/persona i es poden comprar presencialment a la Llibreria Les Voltes o per internet a https://www.lesvoltes.cat/11-s-18/

Voluntaris. Parada venda samarretes. Necessitem voluntaris per fer torns a la parada que situem davant la Llibreria Les Voltes en dos torns (matí i tarda). Pots apuntar-te els dies i torns que millor et vagin i la teva col·laboració, per petita que sigui, sempre serà benvinguda. Apunta’t-hi al Doodle https://doodle.com/poll/e9k9vnxp9n99fip2.

Voluntaris. Coordinació d’autobús. Segurament omplirem uns 25 autobusos i a cadascun necessitem una persona que faci la coordinació (control d’assistència, informació al llarg del viatge, contacte amb el conductor, lloc i hora de tornada…). si tens previst anar a Barcelona amb els autobusos de l’ANC Girona, no dubtis en donar-nos un cop de mà, apunta’t al formulari https://goo.gl/forms/Job8xseOmalJMpfj1.

Voluntaris. Tram 12. La logística d’una manifestació massiva com la de l’11S és sempre complicada i necessitem voluntaris per donar-hi un cop de mà. Es pot pujar a Barcelona en l’horari habitual i en arribar (quarts de 4?) s’ha de contactar amb el coordinador del tram 12 que assignarà les tasques corresponents. La tornada també es pot realitzar en l’horari i el mitjà habitual. Anima’t i apunta’t-hi al formulari https://goo.gl/forms/fxaUYMqvNbzckj0E3.

De moment això és tot, gràcies per la teva participació i/o col·laboració i, com diu el lema de la manifestació, Fem la República Catalana!