11S – Fem la República Catalana

L’Assemblea engega els preparatius per la Diada de l’11 de setembre de 2018, que enguany omplirà la Diagonal de Barcelona.

Assemblea Nacional Catalana, Òmnium i l’Associació de Municipis per la Independència han fet públics els primers detalls de la gran manifestació, que recorrerà la Diagonal de Barcelona.

Una Diada amb color d’1-O

La Diada recorrerà la Diagonal de Barcelona, des de Palau Reial fins a Glòries. La samarreta d’enguany serà d’un color corall molt vistós. Inspirada amb la brida de l’1-O, “element que garanteix la transparència de la votació”, segons Elisenda Romeu, coordinadora de mobilització de l’ANC. La samarreta lluirà una imatge d’una muntanya davant, amb les diverses etapes que s’han fet i que encara falten per fer el cim, representant simbòlicament amb una banderola, que és la República catalana. La muntanya, el Pedraforca, s’ha triat pel seu simbolisme i per la seva fàcil identificació, i representa “l’esforç col·lectiu i la solidaritat que calen per superar els obstacles”.

Resultat d'imatges de fem la república catalanaEl cartell manté una línia estètica amb la samarreta. Comparteix color, però en comptes d’aparèixer la muntanya, un focus il·lumina la banderola del cim, que representa la República catalana. A dalt, dues dates ben grans: l’11 S, que representa una derrota, i l’1 d’octubre, que representa la victòria del referèndum d’autodeterminació, el resultat del qual “cal defensar i fer efectiu”. De fons, un subtil mur, que caldrà tombar perquè “oprimeix i obstaculitza el camí” que ha de permetre implementar la República catalana.

Més endavant anirem informant de la logística d’aquesta Diada:

  • Venda de samarretes (talles, models, punts de venda, preu…)
  • Inscripció a la manifestació (per trams com els darrers anys)
  • Reserva d’autobusos (en col·laboració amb Les Voltes)